Kom genieten in onze Brasserie

De meest sfeervolle Brasserie van Oirschot in het mooie Brabantse landschap. Sinds korte tijd is Brasserie Montfort met haar elegante stijl een aanvulling op Landgoed Groot Bijstervelt in Oirschot.

Taartpunt met koffie

High Tea

Lekker keuvelen met een kopje thee, wijntje én heerlijkheden? Denk dan eens aan onze high tea. Gedurende twee uur word je verwend en kun je écht de tijd nemen voor elkaar. Meer weten over de inhoud van de high tea? 

Bekijk hier de high tea

herfstspecial pulled paddo

Herfstspecials

De bomen in het park verkleuren en de blaadjes vallen langzaam neer. En ook al tikt de regen tegen de ruiten, bij ons is het áltijd knus! Speciaal voor dit wisselvallige - maar o zo sfeervolle - seizoen hebben we herfstspecials opgesteld.

Bekijk onze herfstspecials!

Flatlay eten

Bekijk onze menukaart

Bekijk hier onze seizoensgebonden menukaart. Maak een keuze uit een smakelijk tussendoortje, iets lekkers voor bij de koffie of een uitgebreide lunch. Kom je snel proeven?

Menukaart

Neem de tijd

Met uitzicht op het eeuwenoude park van Landgoed Groot Bijstervelt stap je uit de waan van de dag. Bestel een uitgebreide lunch met een wijntje of neem even pauze met een kop koffie en een punt appeltaart. Neem de tijd, geniet bij Montfort. Vast rondkijken in onze Brasserie en de Kapel? Bekijk dan onderstaande film!

Meer info of reserveren?

Wil je gezellig komen lunchen of een wijntje komen drinken op het terras én verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan vooraf. En neem voor meer informatie contact met ons op.

Neem direct contact op