Elke dag verse lokale producten

In onze Brasserie werken we elke dag met verse producten en dat proef je! Kom in een sfeervolle ruimte genieten van diverse broodjes, ambachtelijke hartigheden, frisse salades, de lekkerste gebakjes óf lokale (speciaal) bieren.
Lekker eten van een borrelplank

Lokale producten
uit eigen streek

In onze brasserie werken we graag met lokale producten. Ieder seizoen bekijken we welke producten we een plekje kunnen geven op onze kaart. 

Arrangementen

Behalve à la carte kun je bij de Brasserie ook terecht voor een borrel- of taartmomentje. En wat is er nou lekkerder dan een Brabants worstenbroodje naar een flink wandeling? Niets toch?!

Bier van Oirsprong in Oirschot met borrelplank

Lokale bieren

Hoe kan het ook anders dan dat je bij Brasserie Montfort de meest heerlijke bieren van Vandeoirsprong kunt verkrijgen. Deze lokale brouwerij heeft in korte tijd een behoorlijke naam opgebouwd. En dat is niet zomaar. Kom proeven van ons heerlijke bierassortiment en geniet bij Montfort. 

Meer weten over brouwerij Vandeoirsprong?

Kijk op de website. 

Soep met brood

Onze helden!

We zijn er trots op. Onze soepen zijn onze helden. Eén voor één bereid volgens ambachtelijk receptuur. Boordevol geredde groenten. Dubbel zo slim, want daarmee gaan we verspilling tegen! En krijg je meteen je portie groenten binnen. De soepen worden gemaakt door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt.

Even reserveren?

Wil je gezellig komen lunchen of een wijntje komen drinken op het terras én verzekerd zijn van een plekje? Reserveer eenvoudig via onderstaande link. 

Direct reserveren