Boek nu een rondleiding over Landgoed Groot Bijstervelt in Oirschot

De rondleidingen worden gegeven door Arno van de Schoot, Wim van de Biggelaar of Toon Schilders. Zij vertellen over de historie van de gebouwen en de voormalige bewoners en hebben leuke wetenswaardigheden voor je in petto. Leuk als uitje met vrienden óf als activiteit tijdens een familiedag. 

Een mooie tour vol interessante wetenswaardigheden!

De rondleidingen duren ruim een uur en vinden plaats in kleine groepjes. Bekijk voor het meest actuele rondleidingsdagen het overzicht bij de agenda items op onze website.  In de zomerperiode vinden rondleidingen enkel op afspraak plaats. 

Rondleidingen starten doorgaans om 11.00 uur vanaf Brasserie Montfort.

Smakelijk arrangement

Het is mogelijk om bij de rondleiding een smakelijk arrangement af te nemen.  Je kunt hierbij kiezen uit koffie of thee met gebak vooraf óf een rondleiding met als afsluiting een lunchgerecht. Het lunchgerecht is een 12-uurtje, bestaande uit een klein kopje soep, twee boterhammen met carpaccio en een kroket. Het is natuurlijk ook mogelijk om beide af te nemen. 

Arrangement 1:
Koffie/Thee met gebak + rondleiding | 9,95 euro

Arrangement 2:
Koffie/Thee met lunch + rondleiding  | 19,95 euro

Arrangement 3:
Koffie/Thee met gebak + rondleiding + lunchgerecht | 22,95 euro

Interesse in een rondleiding of een smakelijk arrangement?

Reserveer een rondleiding met een eventueel aanvullend arrangement via info@brasseriemontfort.nl of bel met 06 469 30 782.

Graag tot snel op Landgoed Groot Bijstervelt!