Ervaar de charme van Kapel Montfort

Een prachtige kapel gelegen in de natuur. Te vinden in Oirschot in het mooie Brabantse landschap op Landgoed Groot Bijstervelt. Na een grondige renovatie is de kapel beschikbaar voor kleinschalige (muziek)evenementen, tentoonstellingen, vergadering, (bij)scholingen of vieringen. 

Voordeur kapel

Kom binnen!

Kapel Montfort is de afgelopen maanden volledig gerenoveerd en gerestaureerd. De oude details zijn opgefrist en het interieur is voorzien van de meest moderne audio- visuele apparatuur en sfeervolle verlichting. De Kapel is klaar voor een tweede leven en stelt zich open voor publiek. Neem voor meer informatie over de verhuur contact met ons op. 

Sfeervol en veelzijdig

Trouwen op Landgoed Groot Bijstervelt

Droom jij van een sprookjesachtig decor tijdens jouw bruiloft? Dan is Kapel Montfort de ideale trouwlocatie. In een intiem gezelschap kun je hier volledig ontzorgd het 'ja-woord' geven aan elkaar.  En maak desgewenst gebruik van de dienstverlening van Brasserie Montfort waar onze gastvrije medewerkers voor je klaar staan. Of wat dacht je van een feestelijk toast in het park?

begrafenis bloemen

Een laatste eer bewijzen

In de Kapel vieren we de mooie momenten van het leven. En staan we stil bij het einde hiervan. Op persoonlijke wijze is het mogelijk om afscheid te nemen van je naaste. De Kapel is een bijzonder mooie locatie voor kleine gezelschappen tot 80-100 personen. Zodat je op een intieme en warme manier afscheid van elkaar kunt nemen.  Onze medewerkers ontzorgen graag, zodat deze lastige dag een mooie herinnering wordt. 

Interieur kapel

Unieke vergaderlocatie

De Kapel leent zich ook uitstekend voor vergaderingen, (bij)scholingen of andere bijeenkomsten. Zeker als je op zoek bent naar een moderne ruimte met alle voorzieningen, aansluitende horeca én natuurlijk een unieke omgeving. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij locatiemanager Joris Dikmans

Jaap min glas in lood

Glas in lood van Jaap Min

Als de zon naar binnen schijnt is het interieur van de Kapel decor van een prachtig kleurenspectakel. De originele glas in lood ramen, gemaakt door kunstenaar Jaap Min, sieren de Kapel en maken een bezoek onvergetelijk. Kom gerust eens kijken!

Jaap Min

Schilderingen van Jaap Min

Naast de authentieke glas in lood ramen, geven de muurschilderingen het interieur van de Kapel kleur. Deze muurschilderingen beelden de lijdensweg van Jezus Christus uit en zijn eveneens gemaakt door kunstenaar Jaap Min.

Reserveren of vragen?

Voor meer informatie over de verhuur van de Kapel, neem contact op met locatiemanager Joris Dikmans.

Neem direct contact op