Kom en geniet, wij doen de rest!

Wanneer je verblijft bij Montfort in Oirschot, bevind je je letterlijk midden in de natuur. Ontdek onze prachtige locatie, omgeven door ons grote park en geniet in een unieke en ontspannen sfeer.
Voordeur kapel

De ideale uitvalbasis

Wat je gelegenheid ook is, bij Montfort bieden we volop mogelijkheden om van jouw feest, event of vergadering een bijzondere gebeurtenis te maken. Elke ruimte heeft zijn eigen karakteristieke sfeer en biedt ruimte aan kleine of grote gezelschappen. Montfort is de ideale uitvalbasis voor iedere aangelegenheid!

Zakelijke en particulieren evenementen

Zowel de Kapel als de Brasserie zijn geschikt voor zakelijke en particuliere evenementen. Neem vrijblijvend een kijkje. Wij denken graag met je mee over de invulling en inrichting.

Sfeervol en veelzijdig

Trouwen in de natuur

Wanneer je kiest voor Montfort als jullie feestlocatie maak je je trouwdag voor jullie én voor de gasten extra bijzonder. Het majestueuze park waarin Montfort ligt, leent zich uitstekend voor mooie trouwfoto's, maar bijvoorbeeld ook voor de huwelijksvoltrekking. We denken graag met je mee om alles soepel en ontspannen te laten verlopen. We bieden alle faciliteiten voor een complete huwelijksdag, waar jullie nog lang van zullen nagenieten.

Interieur Kapel Interieur Kapel

Voor iedere gelegenheid een sfeervolle locatie!

Een evenement organiseren in andere sferen? Dan vernemen wij dit graag zodat wij met jou een onvergetelijke dag kunnen organiseren. Meer weten?

Neem direct contact op